Delen

Delen

Wie zijn wij

De Financiele Planning Specialist is in 2005 opgericht met de doelstelling om de clienten te adviseren over de meest optimale fiscale en financiele positie. In de beginperiode voornamenlijk in gouden handdrukken en nu veelal DGA’s, ondernemers en families, op het gebied van financieringen en alles wat daarmee samenhangt.

Jaap Franken, oprichter van de Financiele Planning Specialist, heeft voorheen in de bancaire sector gewerkt. Als laatst in de functie van senior private banker. Door het gebrek aan ruimte om clienten onafhankelijk en compleet te adviseren is in 2005 de stap richting zelfstandigheid gezet. De drijfveer van Jaap Franken is en blijft nog steeds om waarde toe te voegen in de doelstellingen die clienten nastreven.

Door de toegenomen specialisatie zijn er diverse samenwerkingsverbanden ontstaan en wordt er met businesspartners samengewerkt om onze clienten zo volledig mogelijk te kunnen servicen. Dit is bijvoorbeeld voor de administratie, het adviseren over grotere vermogens en ingewikkelde pensioenvraagstukken. We voeren de regie en overleggen regelmatig over de voortgang van de afgesproken doelstellingen.

Onafhankelijkheid en daadwerkelijk de belangen van de client dienen blijft nog steeds onze voornaamste doelstelling. Dit weerspiegelt zich in de werkwijze, die op basis van vergelijkingen de meest effectieve manier aandraagt voor onze clienten.

Copyright © 2021 Financiële Planning Specialist

Development & CMS: Digicompleet by Segestia