Delen

Delen

Financiele planner

Bent u op zoek naar een financiële planner, die u op een deskundige wijze kan helpen met uw vermogensvorming? Dan bent u bij de Financiële Planning Specialist aan het juiste adres. Wij zijn een financieel planner in Amsterdam, die de kennis en expertise huis heeft om uw financiële situatie zo inzichtelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Een financiële planner biedt houvast, geeft advies, en laat zien waar de risico’ zitten – maar ook waar de financiële kansen te vinden zijn. Als u op zoek bent naar een financieel planner in Amsterdam, neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse? Neem dan contact op!

Een financiële planner biedt inzicht en overzicht

Groeien uw financiën u boven het hoofd? Of heeft u het gevoel dat u de controle en het overzicht kwijtraakt? Of wilt u advies over de beste manier om uw vermogen in te richten? Dan kunt u bij een financiële planner terecht. De opgeleide vakspecialisten van de Financiële Planning Specialist, een ervaren financieel planner in Amsterdam, zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving rondom pensioen, ontslagvergoeding, eigen woning, uw vermogen , en geven u persoonlijk financieel advies over deze onderwerpen. Ook kunnen wij een plan voor u opstellen, waarmee u goed voorbereid bent op de risico’s en kansen die uw financiële situatie met zich meebrengt. Klopt gerust bij ons aan, en stel ons uw vragen.

Houvast op financieel gebied

Onze experts staan klaar om u een persoonlijk en gedegen financieel advies te geven. Heeft u interesse in onze diensten, en zoekt u een financieel planner in Amsterdam? Bel nu  06-41717904 of stuur ons een bericht via WhatsApp om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.

Bekijk ook eens

financiele begeleiding | fiscaal advies almere | fiscale planning

Waarom u voor ons kiest:

Duidelijk advies

Onafhankelijk adviesbureau

FFP-Keurmerk

Copyright © 2021 Financiële Planning Specialist

Development & CMS: Digicompleet by Segestia