Delen

Delen

Estate planning

Estate planning is het pakket aan maatregelen dat ervoor zorgt dat uw erfgenamen zo min mogelijk belasting betalen over de erfenis. Op het moment dat u een erfenis ontvangt of nalaat, houdt de Belastingdienst daarop de zogenaamde erfbelasting in. Dit kan een flink bedrag van de erfenis bedragen. Goede estate planning zorgt ervoor dat het overdragen van de erfenis op een gestructureerde manier kan gebeuren. Op die manier kunnen u of uw erfgenamen veel belastingvoordeel hebben. De Financiële Planning Specialist helpt u daar graag bij.

Heeft u interesse? Neem dan contact op!

Waarom is een estate planning belangrijk?

Een goede nalatenschapsplanning heeft grote voordelen. Allereerst bespaart een goede estate planning veel geld op de erf- en schenkbelasting: de erfenis is dus een stuk groter, en u bepaalt zelf aan wie u uw vermogen nalaat. Maar een overzichtelijke planning uitzetten heeft ook direct voordelen. Het zorgt voor overzicht en continuïteit, en ontzorgt uw nabestaanden. Zij weten immers zeker dat de nalatenschap goed is geregeld, en dat er geen grote taak voor hen ligt. Zo geeft een goede planning rust en zekerheid voor alle partijen.

De Financiële Planning Specialist staat voor u klaar

Heeft u vragen rondom uw erfenis? Of wilt u de estate planning aan een expert overlaten? Wij helpen u graag om al uw wensen en doelstellingen te realiseren. Ook op het gebied van nalatenschapsplanning hebben wij veel expertise en kennis in huis. Bel ons nu op 06-41717904  of stuur ons een bericht via WhatsApp, en vraag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Samen zorgen we dat alle financiële planning rondom uw erfenis goed geregeld wordt.

Bekijk ook eens

financieel advies | financieel plan particulier | financiele planner

Waarom u voor ons kiest:

Duidelijk advies

Onafhankelijk adviesbureau

FFP-Keurmerk

Copyright © 2021 Financiële Planning Specialist

Development & CMS: Digicompleet by Segestia