Delen

Delen

Middelingsregeling mogelijk afgeschaft

Door J Franken 14 december 2018

Het kabinet  is, in het kader van een bredere herorientatie op belastingbesparende regelingen, de middelingsregeling aan het evalueren. De uiktomst van de eerste evaluatie is dat de regeling slechts weinig wordt gebruikt (15%) en dat er een relatief groot budgetair beslag is. De regeling wordt handmatig uitgevoerd en is moelijk geautomatiseerd te krijgen. Hier vindt u het volledige document, evaluatie middelingsregeling.

Het zou zonde zijn als deze regeling verdwijnt. Voor veel van onze klanten is dit een welkome inkomensaanvulling. De teruggaaf loopt op tot ongeveer € 5.000 netto belastingteruggaaf. Om iedereen te helpen om gebruik te maken van deze regeling nodig ik u uit om te berekenen of de regeling kan worden toegepast. Hiervoor kunt u de definitieve aanslagen van de jaren 2012 tm 2017 verzenden naar jaap@fpsadvies.nl. U kunt dit ook zelf doen via deze link. Wij berekenen op voorhand geen kosten, no cure no pay.

Degene die hiervoor in aanmerking komen zijn ondernemers, zzp-ers, starter met werken, ontslag, weer beginnen, bonus, hoge aftrekpost etc. Vragen, bel 06-41717904.

Copyright © 2020 Financiële Planning Specialist

Development & CMS: Digicompleet by Segestia